Kiwanisclub Weert bedankt U!

Kiwanisclub Weert bedankt U!

Kiwanisclub Weert bedankt U!

Na 12 succesvolle edities van de Weerter PinksterCuliance, waarin naast genieten van de Weerter gastronomie, vooral het ondersteunen van Weerter goede doelen centraal stond, heeft organisator Kiwanisclub Weert - in samenspraak met de horeca deelnemers - besloten te stoppen op het hoogtepunt.

Kiwanisclub Weert heeft dit evenement jaren met veel enthousiasme en plezier georganiseerd. Dankzij onze sponsoren, de enthousiaste deelname van de Weerter horeca, de autodealers, de ondersteuning van gemeente Weert en natuurlijk de hoge bezoekersaantallen hebben wij, als Kiwanisclub Weert, met de PinksterCuliance veel goede doelen financieel kunnen steunen.

Voorbeelden hiervan zijn o.a.de zorgkamer van het Toon Hermanshuis, Diabetesvereniging Nederland, Waterscouting Beatrix, Platform Gehandicapten Weert, Stichting Leergeld, Stichting De Regenboog en de realisatie van een spelcomputer voor het SJG.
Kiwanisclub Weert kijkt dankbaar en tevreden terug op dit mooie evenement. Voor uw jarenlange sponsoring, actieve deelname en aanwezigheid danken wij U heel hartelijk.

Natuurlijk stopt onze serviceclub niet met het organiseren van evenementen om geld te genereren voor goede doelen, waarbij kinderen centraal staan. Het motto van Kiwanis is niet voor niets “Serving the children of the world”.
De komende jaren zal de focus liggen op projecten in het kader van Jeugd in Beweging en op de organisatie van het Kiwanis Sportgala.
Graag zien wij U in de toekomst bij een van onze evenementen.

Namens Bestuur en leden van Kiwanisclub Weert,

Peter Evers, President

Deel deze post